ΜΕΤΡΗΣΗ CO2 - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ - ΥΓΡΑΣΙΑΣ

με καταγραφή των μετρήσεων και ταυτόχρονη εμφάνιση των τιμών σε οθόνη

Η παρακολούθηση του αέρα εσωτερικών χώρων περιορίζεται συνήθως στην υγρασία και τη θερμοκρασία του αέρα. Αλλά η παρακολούθηση του CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Λύση προστασίας έναντι του Covid-19: Ο Covid-19 μπορεί να εξαπλωθεί με αερολύματα που παραμένουν στον αέρα για έως και 9 λεπτά. Ο σωστός αερισμός μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης από COVID-19. Η συγκέντρωση CO2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δείκτης ποιότητας αέρα και μπορεί να παρακολουθείται με αισθητήρες όπως το Aranet4. Το Aranet4 προειδοποιεί όταν η ποιότητα του αέρα είναι ανθυγιεινή και θα πρέπει να προσέξετε τη ροή του αέρα στο χώρο (αερισμός χώρου). H χρήση συσκευών μέτρησης CO2 σε εσωτερικούς χώρους μας βοηθά στην εκτίμηση των κινδύνων μετάδοσης SARS-CoV-2 μέσω αερολυμάτων. Το Aranet4 HOME μπορεί να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στήν "κανονικότητα".

Τα καταγραφικά ARANET4 είναι ιδανικά για καφετέριες, εστιατόρια, γραφεία, σχολεία, ιατρεία, δομές υγείας, ΚΕΠ, χώρους εργασίας, κινηματογράφους, θέατρα, γυμναστήρια, κλειστούς πολυσύχναστους χώρους αλλά και για τις κατοικίες, ώστε να έχουμε άμεση επιτήρηση της ποιότητας του αέρα και άμεση ηχητική προειδοποίηση εάν η συγκέντρωση του CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) υπερβεί τα όρια.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της σειράς Aranet της εταιρείας SAF Tehnika JSC που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά προϊόντων Aranet και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων Aranet.

ARANET4 HOME - bluetooth καταγραφικό

Η μονάδα Aranet4 HOME είναι ένα οικονομικό αυτόνομο καταγραφικό πολλαπλών παραμέτρων που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), την υγρασία, τη θερμοκρασία και την ατμοσφαιρική πίεση. Εξοπλισμένο με αισθητήρα Nondispersive infrared (NDIR) για την μέτρηση του CO2, αυτό το όργανο προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή για κινητά με iOS/Android, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το ιστορικό των δεδομένων της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων.

Χαρακτηριστικά: Ρυθμιζόμενος ηχητικός και οπτικός συναγερμός για το CO2. Εύρος μετρήσεων: 0...9999 ppm για το CO2, 0...85% RH, 0...+50 °C, 0.3...1.1 atm. Bluetooth σύνδεση με την εφαρμογή για κινητά iOS/Android. Ευδιάκριτη e-ink οθόνη.

Λεπτομέρειες

ARANET4 PRO - καταγραφικό για ασύρματη σύνδεση σε βάση ARANET PRO & bluetooth

Η μονάδα Aranet4 PRO είναι ένα οικονομικό καταγραφικό πολλαπλών παραμέτρων που μετρά και καταγράφει ταυτόχρονα το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), την υγρασία, τη θερμοκρασία και την ατμοσφαιρική πίεση. Εξοπλισμένο με αισθητήρα Nondispersive infrared (NDIR) για την μέτρηση του CO2, αυτό το όργανο προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό της βάσης ARANET PRO, μέσω web browser μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το ιστορικό των δεδομένων της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων.

Χαρακτηριστικά: Ρυθμιζόμενος ηχητικός και οπτικός συναγερμός για το CO2. Εύρος μετρήσεων: 0...9999 ppm για το CO2, 0...85% RH, 0...+50 °C, 0.3...1.1 atm. Ευδιάκριτη e-ink οθόνη. Συνδέεται ασύρματα σε βάση ARANET PRO η οποία πωλείται ξεχωριστά. Bluetooth σύνδεση με την εφαρμογή για κινητά iOS/Android.

Δείτε το φυλλάδιο