Τώρα, με επιδότηση 90%, η επιχείρησή σου αποκτά ψηφιακά εργαλεία IoT

για την κεντρική παρακολούθηση των συνθηκών περιβάλλοντος

11-10-2022 11:00:00

Το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μία δράση της Κοινωνίας της Πληροφορίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός του προγράμματος είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως 250 εργαζομένων να αποκτήσουν τυποποιημένα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται στην αγορά, για να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία. Η ενίσχυση υλοποιείται με την παροχή voucher συγκεκριμένης χρηματικής αξίας από 1.000 € έως και 20.000 €, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει την έγκριση λύσης Internet Of Things (IoT), που επιδοτείται από το πρόγραμμα, για την κεντρική παρακολούθηση των συνθηκών περιβάλλοντος, ψυγείων κλπ, με δυνατότητες αυτόματων ειδοποιήσεων που θέτει ο χρήστης, για υλικά ή προϊόντα που απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία, υγρασία κλπ.) κατά την παραγωγή / μεταποίησή τους ή την αποθήκευσή τους έως την τελική διάθεση αυτών στο καταναλωτικό κοινό ή άλλες επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας έτσι επιπλέον την διαχείριση της καταλληλότητας αυτών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας που θέλει ή επιβάλλεται λόγω νομοθεσίας μια επιχείρηση να εφαρμόσει & να εναρμονισθεί ώστε να βελτιώσει την λειτουργία της με την αποφυγή & έγκαιρη ειδοποίηση για τυχόν ακατάλληλες συνθήκες παραγωγής ή αποθήκευσης υλικών / προϊόντων.

Αιτήσεις Χρηματοδότησης μπορούν να υποβάλλονται έως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.
Το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 90% του πραγματικού κόστους των προμηθευόμενων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Πραγματοποίηση αγορών ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών με χρήση των vouchers για τους δικαιούχους της κατηγορίας ένα (1), μπορεί να γίνεται έως τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022. Ενώ για τους δικαιούχους των κατηγοριών δύο (2), τρία (3) και τέσσερα (4), μπορεί να γίνεται έως τη Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής (κριτήρια επιλεξιμότητας) των δυνητικών δικαιούχων των επιταγών (vouchers) καθώς και όλες οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν από πλευράς τους σε όλα τα επιμέρους στάδια υλοποίησης του Προγράμματος μπορείτε να μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το Voucher;
 • Βήμα 1. Μπείτε στον ιστοχώρο της δράσης με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σας και κάντε αίτηση για το voucher έως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Η ενημέρωση του δικαιούχου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 31/10/2022.
 • Βήμα 2. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων IoT που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας, που έχουν εγκριθεί και εντάσσονται στην κατηγορία Α.01.07 (Εργαλεία παρακολούθησης και διαχείρισης παγίων, υλικού ή προϊόντων) της δράσης "Πρόγραμμα I" Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ.
 • Βήμα 3. Με την έκδοση του voucher, επιλέξτε τις λύσεις της εταιρείας μας που σας ενδιαφέρουν, και θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω SMS για την δέσμευσή του.
 • Βήμα 4. Μετά το επιβεβαιωτικό SMS, η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού της συμμετοχής σας (10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%).
Τα προϊόντα και υπηρεσίες cloud της Aranet, λύση Internet Of Things (IoT), που έχουν εξασφαλίσει την έγκριση και συμμετέχουν στην δράση "Πρόγραμμα I" Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ στην κατηγορία Α.01.07 (Εργαλεία παρακολούθησης και διαχείρισης παγίων, υλικού ή προϊόντων) είναι τα παρακάτω:
 • Aranet PRO 12 - Ασύρματος σταθμός βάσης (καταγραφικό δεδομένων)
 • Aranet PRO 50 - Ασύρματος σταθμός βάσης (καταγραφικό δεδομένων)
 • Aranet PRO+ 12 - Ασύρματος σταθμός βάσης (καταγραφικό δεδομένων)
 • Aranet PRO+ 4G 12 - Ασύρματος σταθμός βάσης (καταγραφικό δεδομένων)
 • Aranet T Compact - Ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας
 • Aranet T-probe - Ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας με probe
 • Aranet T/RH - Ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας
 • Aranet T/RH probe - Ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας & σχετικής υγρασίας με probe
 • Aranet4 Pro - Ασύρματος αισθητήρας Μέτρησης ποιότητας αέρα CO2 / T / RH
 • Aranet Cloud Starter Kit - Ετήσια συνδρομή χρήσης Aranet Cloud
 • Aranet Cloud Aranet PRO addon - Ετήσια συνδρομή προσθήκης εξτρά βάσης στο Aranet Cloud
 • Aranet Cloud 12 sensors pack - Ετήσια συνδρομή προσθήκης εξτρά 12 αισθητήρων στο Aranet Cloud
Έτσι είσαι σίγουρος για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρεις στους πελάτες σου καθώς ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, για την κατάσταση λειτουργίας των ψυγείων/καταψυκτών σου, των συνθηκών που επικρατούν στους χώρους αποθήκευσης υλικών ή προϊόντων που απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες περιβάλλοντος. Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς για μία απότομη μεταβολή θερμοκρασίας, υγρασίας κλπ, αν έγινε διακοπή ρεύματος ή αν κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή καθώς λαμβάνεις ειδοποίηση.
Δείτε τα προϊόντα IoT της Aranet εδώ.

Επιστροφή στον κατάλογο άρθρων.