Εγκαταστάσεις αυτόματων μετρητικών σταθμών

μετεωρολογικών, υδρολογικών, κατάστασης οδοστρώματος, ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει και εγκαταστήσει στην Ελλάδα και Κύπρο για πελάτες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα περισσότερους από 400 Αυτόματους Μετρητικούς σταθμούς (μετεωρολογικούς, υδρολογικούς, κατάστασης οδοστρώματος, ατμοσφαιρικής ρύπανσης), μεγάλος αριθμός (197) των οποίων εμφανίζεται στον παρακάτω χάρτη.

Ο έγχρωμος κύκλος με το νούμερο απεικονίζει τον αριθμό των σταθμών στην ευρύτερη περιοχή. Κάνοντας κλικ πάνω στον κύκλο γίνεται zoom στην περιοχή εμφανίζοντας την θέση των σταθμών. Ο χρωματισμός των κύκλων μεταβάλλεται ανάλογα με το πλήθος των σταθμών στην περιοχή και το ποσοστό της μεγέθυνσης (zoom) που εφαρμόζεται. Το είδος του μετρητικού σταθμού απεικονίζεται με τον χρωματικό κώδικα του διπλανού υπομνήματος. Με κλικ πάνω στο σύμβολο προβάλλεται ο ιδιοκτήτης του σταθμού.

Το κουμπί με το σήμα της ανανέωσης στην πάνω αριστερή γωνία του χάρτη τον επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.

Υπόμνημα
Σύμ.Κατηγορία σταθμού
Μετεωρολογικός
Υδρολογικός
Κατάστασης οδοστρώματος
Ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Χάρτης αυτόματων μετρητικών σταθμών

Παρακαλώ περιμένετε....
Φόρτωση χάρτη της Google....

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".