ΠΡΟΪΟΝΤΑ Kipp & Zonen

όργανα μετρήσεων της ηλιακής ακτινοβολίας και ατμοσφαιρικών παραμέτρων

Kipp & Zonen

Η Kipp & Zonen ιδρύθηκε το 1830 και έχει την έδρα της στο Delft Ολλανδίας. Η Kipp & Zonen κατασκευάζει κορυφαία όργανα για τη μέτρηση της ηλιακής ακτινοβολίας και ατμοσφαιρικών παραμέτρων για την Μετεωρολογία, Κλιματολογία, Υδρολογία, Βιομηχανία, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την Γεωργία και τη Δημόσια Υγεία.

Η Kipp & Zonen εξειδικεύεται στη μέτρηση της ηλιακής ακτινοβολίας και της ακτινοβολίας του ουράνιου θόλου, από το υπεριώδες έως το βαθύ υπέρυθρο φάσμα. Σας προσφέρει μια πλήρη σειρά οργάνων και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, από αξιόπιστα οικονομικά προϊόντα έως αυτά με την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη απόδοση (ακρίβεια, αντοχή κλπ). Τα πυρανόμετρά της, για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται σε μετεωρολογικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η εμπειρία της Kipp & Zonen και οι στενοί δεσμοί της με την επιστημονική κοινότητα έχουν οδηγήσει σε high-end λύσεις για τη μέτρηση των ατμοσφαιρικών ιδιοτήτων, όπως το στρατοσφαιρικό όζον, το υπεριώδες (UV) φάσμα και η εξατμισοδιαπνοή.

Η αποστολή της Kipp & Zonen είναι να ικανοποιεί τη θεμελιώδη ανάγκη για την παρακολούθηση των ατμοσφαιρικών ιδιοτήτων που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, την κλασική μετεωρολογία, τη γεωργία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα διαθέσιμα αποθέματα νερού.

Η Kipp & Zonen είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Υδρομετεωρολογικού Εξοπλισμού (HMEI). Στόχος του HMEI είναι να καθιερώσει και να διατηρήσει την επικοινωνία μεταξύ των σχεδιαστών, των κατασκευαστών και των παρόχων υπηρεσιών εντός της βιομηχανίας υδρομετεωρολογικών οργάνων και συστημάτων σε όλο τον κόσμο και να παρέχει ένα φόρουμ για τη συζήτηση και επίλυση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η Kipp & Zonen εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής <<Aνάπτυξη, συναρμολόγηση, πώληση και παράδοση οργάνων μέτρησης παραμέτρων της ηλιακής ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών>>.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Kipp & Zonen στην Ελλάδα

Διαθέτουμε επίσης τα προϊόντα της Kipp & Zonen και στην Κυπριακή αγορά.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Kipp & Zonen που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kipp & Zonen και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (website) της Kipp & Zonen.

Ηλιακοί ιχνηλάτες μέτρησης ηλιακής ακτινιβολίας

Η Kipp & Zonen διαθέτει μια σειρά ηλιακών ιχνηλατών μέτρησης της ηλιακής ακτινιβολίας όπως το RaZON+ και τη σειρά SOLYS.

Το RaZON+ είναι ένα όλα-σε-ένα σύστημα που μετρά με ακρίβεια τόσο την καθέτως προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία (DNI) όσο και τη διάχυτη ακτινοβολία στο οριζόντιο επίπεδο (DHI) από τον ουράνιο θόλο, ώστε να παρέχει πολύ αξιόπιστες τιμές της συνολικής ηλιακής ακτινοβολίας σε οριζόντιο επίπεδο (GHI) καθώς και της διάρκειας της ηλιοφάνειας. Το SOLYS2 φέρνει στην κατηγορία των ήλιακών ιχνηλατών (sun tracker) καινοτόμα χαρακτηριστικά, απόδοση, ποιότητα και πρωτοφανή ευκολία χρήσης - όλα αυτά σε μια εκπληκτικά προσιτή τιμή, ικανοποιώντας Baseline Surface Radiation Network (BSRN) επίπεδα απόδοσης και αξιοπιστίας.

Δείτε τα προϊόντα

Αισθητήρες ηλιακής ακτινοβολίας

Η Kipp & Zonen διαθέτει πλήρη σειρά πυρανομέτρων θερμοστήλης από Β' τάξεως μέχρι δευτερεύον πρότυπο κατά ISO 9060:1990. Διαθέτει και πυρανόμετρο πυριτίου για λιγότερο απαιτητικές εφαρμογές μέτρησης της ηλιακής ακτινοβολίας.

Επίσης διαθέτει μια πλήρη σειρά αισθητήρων ηλιακής ακτινοβολίας όπως αλβεδόμετρα, πυργεόμετρα, πυρηλιόμετρα, UV ακτινόμετρα (υπεριώδους), μέτρησης της διάρκειας ηλιοφάνειας, του ποσοστού της φωτοσυνθετικά ενεργής ακτινοβολίας και της καθαρής ακτινοβολίας.

Οι αισθητήρες χαρακτηρίζονται από υψηλή ακρίβεια, αξιοπιστία και υψηλό MTBF.

Δείτε τα προϊόντα

Σύστημα παρακολούθησης ρύπανσης φωτοβολταϊκών πάνελ

Το DustIQ παρακολουθεί την απώλεια της φωτεινής μετάδοσης της ηλιακής ακτινοβολίας που προκαλείται από τη σκόνη ή άλλους ρύπους σε φωτοβολταϊκά πλαίσια χρησιμοποιώντας την νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία Optical Soiling Measurement (OSM) της Kipp & Zonen. Δεν έχει κινούμενα μέρη και δεν χρειάζεται το φως του ήλιου για να κάνει τις μετρήσεις του.

Το DustIQ παρέχει τις πληροφορίες στα συστήματα διαχείρισης της ηλιακής ενέργειας, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε πότε και πού να καθαρίσετε. Πότε; Επειδή μπορείτε να ρυθμίσετε συναγερμούς στο λογισμικό του συστήματός σας για να υποδείξετε πότε έχει επιτευχθεί κάποιος λόγος ρύπανσης και ότι απαιτείται καθαρισμός. Που; Επειδή, χάρη στην οικονομική και αποδοτική τιμή του, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα δίκτυο μονάδων DustIQ για να παρακολουθείτε τη μεταβολή της ρύπανσης σε όλο το φωτοβολταϊκό πάρκο.

Λεπτομέρειες

Σύστημα παρακολούθησης απόδοσης φωτοβολταϊκών στέγης

Το ανθεκτικό περίβλημα του RT1 Smart Rooftop Monitoring System, που είναι ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης φωτοβολταϊκού εγκατεστημένου σε στέγη, απλά τοποθετείται σε μία γωνία ενός φωτοβολταϊκού πλαισίου και περιέχει τα ψηφιακά ηλεκτρονικά κυκλώματα του συστήματος. Διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα που μετρά αξιόπιστα την ένταση της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας στο επίπεδο της συστοιχίας των φωτοβολταϊκών πάνελ. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας συνδέεται εύκολα στο πίσω μέρος του φωτοβολταϊκού πάνελ. Το RT1 είναι η ιδανική λύση για την παρακολούθηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε στέγη.

Λεπτομέρειες

Kipp & Zonen ο κορυφαίος οίκος στις μετρήσεις ηλιακής ακτινοβολίας


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".