ΠΡΟΪΟΝΤΑ ONSET

Μετεωρολογικοί σταθμοί, καταγραφικά δεδομένων και λύσεις παρακολούθησης συνθηκών

ONSET Computer Corporation

Με έδρα το Cape Cod στην Μασαχουσέτη των Η.Π.Α. η Onset από την ίδρυσή της το 1981 σχεδιάζει και κατασκευάζει στο εργοστάσιό της, που στεγάζεται στην έδρα της, καταγραφικά δεδομένων και λύσεις παρακολούθησης συνθηκών.

Η αποστολή της Onset είναι να είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην καταγραφή δεδομένων και λύσεων παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση, καταγραφή και διαχείριση δεδομένων για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της ποιότητας των ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων.

Τα βραβευμένα προϊόντα καταγραφής δεδομένων HOBO και οι μετεωρολογικοί σταθμοί χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών παρακολούθησης, από την επαλήθευση της απόδοσης των πράσινων κτιρίων και των συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έως στη γεωργική και παράκτια έρευνα. Τα καταγραφικά InTemp απλοποιούν δραματικά τη διαδικασία παρακολούθησης των ελεγχόμενων θερμοκρασιακά χώρων για προϊόντα εξορθολογίζοντας τους καθημερινούς ελέγχους θερμοκρασίας και μειώνοντας τη κατανάλωση χαρτιού.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας ONSET που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ONSET και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ONSET.

Αυτόματοι μετρητικοί / μετεωρολογικοί σταθμοί

Η σειρά HOBO για την παρακολούθηση μετεωρολογικών ή άλλων παραμέτρων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων όπως αυτόνομους σταθμούς, μετρητικούς / μετωρολογικούς σταθμους για απομακρυσμένη παρακολούθηση και το σύστημα παρακολούθησης πεδίου HOBOnet με κατανεμημένα ασύρματα αισθητήρια.

Η σειρά αυτόνομων σταθμών περιλαμβάνει τον σταθμό HOBO USB Micro Station για οικονομική παρακολούθηση του μικροκλίματος και τα καταγραφικά δεδομένων θερμοκρασίας / σχετικής υγρασίας HOBO MX2300 που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Οι μετρητικοί / μετωρολογικοί σταθμοί για απομακρυσμένη παρακολούθηση βασίζονται στον HOBO RX3000 που είναι ένας σταθμός καταγραφής δεδομένων ερευνητικής κλάσης, με δυνατότητα διασύνδεσης με το διαδίκτυο και παρακολούθησης από αυτό (web-enabled), για μετρήσεις ακριβείας και με αξιοπιστία σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το νέο σύστημα παρακολούθησης πεδίου HOBOnet από την Onset παρέχει μια οικονομικά αποδοτική και επεκτάσιμη λύση για την παρακολούθηση των επιτόπιων συνθηκών για εφαρμογές όπως η διαχείριση καλλιεργειών, θερμοκηπίων και η έρευνα. Οι ασύρματοι αισθητήρες Onset είναι έτοιμοι να εγκατασταθούν και να συνδεθούν εύκολα στο δίκτυο και τα δεδομένα είναι προσβάσιμα μέσω της νέας έκδοσης της καινοτόμου πλατφόρμας λογισμικού cloud based HOBOlink.

Δείτε τα προϊόντα

Καταγραφικά ηλεκτρικής ενέργειας

Τα συστήματα παρακολούθησης ηλεκτρικής ισχύος της σειράς EG4100 της Onset συνδυάζουν εξοπλισμό μέτρησης ηλεκτρικής ισχύος, μια πλήρη σουίτα μετασχηματιστών ρεύματος και λογισμικό απεικόνισης της ηλεκτρικής ενέργειας με βάση το σύννεφο (cloud-based), το οποίο σας βοηθά να διαχειριστείτε την ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου σας.

Απλή στην εγκατάσταση, η σειρά EG4100 σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα ευρύ φάσμα ενεργειακών παραμέτρων σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των τάσεων, των ρευμάτων, τις κιλοβατώρες, του συντελεστή ισχύος και άλλων.

Για να σας εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο, το σύστημα δέχεται έως 30 αισθητήρες, επιτρέποντάς σας να αντικαταστήσετε δεκάδες παραδοσιακά μετρητικά με μια ενιαία μονάδα. Επίσης η ισχυρή και διαισθητική πλατφόρμα του λογισμικού απείκονισης της ενέργειας του συστήματος καθιστά εύκολη την απεικόνιση των ενεργειακών δεδομένων και της κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο από πολλαπλά σημεία μετρήσεων σε όλες σας τις ιδιοκτησίες σας.

Βασικά πλεονεκτήματα: Ακρίβεια μετρητή Revenue Grade Accuracy (ANSI C12.20 - 0.5% και C12.1 - 1%), 0-277VAC φάσης-ουδέτερου, 0-6900 Max Amp ανά κανάλι, έως 30 κανάλια.

Δείτε τα προϊόντα

Καταγραφικά θερμοκρασίας / υγρασίας

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα καταγραφικών θερμοκρασίας ή και υγρασίας με τις σειρές καταγραφικών HOBO και InTemp ώστε να καλύπτονται διαφορετικές ανάγκες συνθηκών, χρήσης και ακρίβειας μετρήσεων.

Η σειρά HOBO περιλαμβάνει καταγραφικά για εσωτερικούς χώρους, εξωτερικούς χώρους και υδατοστεγή για τοποθέτηση εντός ύδατος σε βάθος έως 1500 m. Υπάρχουν μοντέλα για ανάκτηση των καταγεγραμμένων μετρήσεων με διασύνδεση USB, ασύρματη, Bluetooth (BLE).

Η σειρά καταγραφικών InTemp είναι μια λύση παρακολούθησης της θερμοκρασίας για την αποθήκευση και τη μεταφορά ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων, παρέχοντας στους χρήστες ακριβή και ασφαλή δεδομένα θερμοκρασίας με δυνατότητα ειδοποιήσεων για λήψη μέτρων. Διαθέτει ειδικά μοντέλα παρακολούθησης της θερμοκρασίας για την αλυσίδα εφοδιασμού φαρμάκων.

Δείτε τα προϊόντα

Καταγραφικά Υδρολογικών μετρήσεων

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα υδατοστεγών καταγραφικών για τοποθέτηση εντός ύδατος υφάλμυρου ή μη, ανάλογα με τον τύπο του καταγραφικού, για μέτρηση θερμοκρασίας, αγωγιμότητας, αλατότητας, pH, διαλυμένου οξυγόνου, επιτάχυνσης, κλίσης, στάθμης ύδατος, στάθμης φωτός. Η ανάκτηση των καταγεγραμμένων μετρήσεων γίνεται με διασύνδεση USB ή Bluetooth Low Energy (BLE) ανάλογα με τον τύπο του καταγραφικού.

Ο συνδυασμός του RX3000 Data Logger με τον αισθητήρα στάθμης ύδατος Stevens Water Level Sensor δημιουργούν έναν τηλεμετρικό σταθμό παρακολούθησης της στάθμης ύδατος ποταμών, λιμνών κ.α. με δυνατότητα πρόσβασης των δεδομένων από παντού μέσω διαδικτύου και της cloud εφαρμογής HOBOlink.

Δείτε τα προϊόντα

Επιλέγω ONSET για ευέλικτες λύσεις και παρακολούθηση δεδομένων στο cloud


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".