Μέτρηση καταγραφή συνθηκών και έλεγχος διεργασιών

Καταγραφικά επεκτάσιμα γενικής χρήσης - Καταγραφικά Ελεγκτές - Συστήματα συλλογής δεδομένων

Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων για την μέτρηση συνθηκών και τον έλεγχο διεργασιών όπως καταγραφικά, συστήματα συλλογής δεδομένων, καταγραφικά ελεγκτές γενικής χρήσης, με δυνατότητες τηλεμετρίας και αποθήκευσης δεδομένων στο πεδίο καθώς και με δυνατότα για ανάκτηση των μετρήσεων εξ αποστάσεως ή στο πεδίο της εγκατάστασης.

Υπάρχουν διάφορες σειρές από καταγραφικά, από το πιο βασικό καταγραφικό με λίγα κανάλια, έως συστήματα καταγραφικών με δυνατότητες επέκτασης που μετρούν εκατοντάδες κανάλια, με επέκταση μέσω σειριακών μονάδων, πολυπλέκτες, συσκευές επικοινωνίας, κ.α., με δυνατότητα να λειτουργήσουν ανεξάρτητα από τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος και από την παρουσία ανθρώπου ή υπολογιστή, με προηγμένες δυνατότητες μέτρησης αλλά να μπορούν επίσης να ελέγχουν εξωτερικές συσκευές.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την λύση που ταιριάζει στην περιπτωσή σας.

Καταγραφικά γενικής χρήσης


HOBO MX1105 Bluetooth καταγραφικό με 4 αναλογικά κανάλια (είσοδοι) για σύνδεση αισθητήρων / εκπομπών με σήμα εξόδου 4-20 mA, 0-2.5 V DC, 0-5 V DC, 0-10 V DC, 0-24 V DC.


HOBO UX120-006M USB καταγραφικό με 4 αναλογικά κανάλια (είσοδοι) για σύνδεση αισθητήρων / εκπομπών με σήμα εξόδου 4-20 mA, 0-2.5 V DC, 0-5 V DC, 0-10 V DC, 0-24 V DC.


HOBO H21-USB Καταγραφικό USB γενικής χρήσης, με δυνατότα σύνδεσης 5 ενσύρματων αισθητήρων.


HOBO U30-NRC Καταγραφικό USB γενικής χρήσης, με δυνατότα σύνδεσης 10 ενσύρματων αισθητήρων.


HOBO RX2101 Καταγραφικό με μετάδοση των μετρήσεων μέσω 4G LTE στο cloud, με δυνατότα σύνδεσης 5 ενσύρματων αισθητήρων.


HOBO RX2102 Καταγραφικό με μετάδοση των μετρήσεων μέσω 4G LTE στο cloud, με δυνατότα σύνδεσης 5 ενσύρματων αισθητήρων & ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό πάνελ.

Καταγραφικά ελεγκτές επεκτάσιμοι


CR310 Καταγραφικό ελεγκτής πολλαπλών χρήσεων, μικρού μεγέθους, με 6 κανάλια γενικής χρήσης (6 AI ή 4 DI/DO - 2 AI), 2 AO, 2 DI/DO για σύνδεση με πλήθος αισθητήρων.


CR800 Καταγραφικό ελεγκτής πολλαπλών χρήσεων, με πολλές εισόδους/εξόδους (6 AI, 2 AO, 4 DI/DO) για σύνδεση με πλήθος αισθητήρων.


CR1000 Καταγραφικό ελεγκτής πολλαπλών χρήσεων, με μεγάλο αριθμό εισόδων/εξόδων (16 AI, 3 AO, 8 DI/DO) για σύνδεση με πλήθος αισθητήρων.


HOBO RX3004 Καταγραφικό με μετάδοση των μετρήσεων μέσω 4G LTE στο cloud, με δυνατότα σύνδεσης 10 ενσύρματων & έως 50 ασύρματους αισθητήρες και module ρελέ ελέγχου.

Καταγραφικά για ασύρματους αισθητήρες


Aranet PRO Ασύρματο καταγραφικό & IoT Gateway με εμβέλεια έως 3 Km που διαθέτει ενσωματωμένο web server και μπορεί να δεχθεί έως 100 ασύρματους αισθητήρες της σειράς Aranet.


Aranet MINI Ασύρματο καταγραφικό με εμβέλεια έως 3 Km που διαθέτει οθόνη αφής και μπορεί να δεχθεί έως 12 ασύρματους αισθητήρες της σειράς Aranet.


HOBO RX3002 Καταγραφικό με μετάδοση των μετρήσεων μέσω WiFi στο cloud, με δυνατότα σύνδεσης 10 ενσύρματων & έως 50 ασύρματους αισθητήρες και module ρελέ ελέγχου.

Κατάλογοι εταιρειών με σχετικά προϊόντα


Η Campbell Scientific, κατασκευάζει καταγραφικά, συστήματα συλλογής δεδομένων, αισθητήρες καθώς και προϊόντα για τη μέτρηση και τον έλεγχο που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο στον τομέα της έρευνας και της βιομηχανίας.


Η εταιρεία ONSET παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων μέτρησης της θερμοκρασίας, υγρασίας και άλλων παραμέτρων. Διαθέτει καταγραφικά με δυνατότητα σύνδεσης αυτών σε cloud πλατφόρμα που διαθέτει τηλε-ειδοποίηση με email/sms.


Η ασύρματη IoT λύση της σειράς Aranet διαθέτει προϊόντα για τη μέτρηση της θερμοκρασίας, της υγρασίας, του CO2 κ.α. περιβαλλοντικών παραμέτρων για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Καλέστε μας, να βρούμε μαζί την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".