ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

με εκπομπούς της Rotronic / ειδικά Panel για CLEAN ROOMS

Η διαφορική πίεση μετράται και παρακολουθείται όπου ακόμη και οι ελάχιστες διαφορές πίεσης μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση. Τα πεδία χρήσης κυμαίνονται από Clean Rooms, χειρουργεία και εργαστήρια, καθώς και σε εφαρμογές στον τομέα της έρευνας, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC). Η Rotronic προσφέρει εκπομπούς και clean room panels καθώς και πολλά εξαρτήματα για τη μέτρηση της διαφορικής πίεσης. Δεδομένου ότι οι παράμετροι της σχετικής υγρασίας και της θερμοκρασίας επίσης συχνά πρέπει να παρακολουθούνται σε συνδυασμό με την μέτρηση της διαφορικής πίεσης, τα όργανα μέτρησης της διαφορικής πίεσης μπορούν προαιρετικά να εξοπλισθούν με αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας ή μπορούν να επεκταθούν με ψηφιακές και αναλογικές εισόδους για να συμπεριλάβουν πρόσθετες παραμέτρους.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων της Rotronic.

PF4 - Εκπομπός διαφορικής πίεσης

Η σειρά PF4 είναι η τελευταία έκδοση της ROTRONIC. Η τεχνική θερμικής μέτρησης επιτρέπει μετρήσεις κορυφαίας ακρίβειας στους μικρότερους χώρους. Αυτός ο εκπομπός διαφορικής πίεσης δίνει στους πελάτες της ROTRONIC τη δυνατότητα να μετρήσουν μια επιπλέον σημαντική παράμετρο. Με την προαιρετική υποδοχή για αισθητήρα HygroClip2, αναλογική είσοδο ή αισθητήρα θερμοκρασίας, η συσκευή υποστηρίζει πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Η νέα σειρά PF4 διαφορικής πίεσης πληροί τις απαιτήσεις για μακροπρόθεσμη σταθερότητα <0,3% / έτος και ακρίβεια ± 1.0% της πλήρους κλίμακας.

Οι εκπομποί διαφορικής πίεσης ROTRONIC είναι ιδανικοί για clean rooms, αίθουσες χειρουργείων και εφαρμογές όπου ακόμη και ελάχιστες διαφορές της πίεσης μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση.

Χαρακτηριστικά: Γρήγορος χρόνος απόκρισης και χαμηλή υστέρηση. Επεκτάσιμος με αισθητήρα HygroClip2 ή αναλογικές εισόδους. Υψηλή ανεκτικότητα στη σκόνη και την υγρασία του μέσου. Εύρος μετρήσεων -25...+25 Pa / -50...+50 Pa -100...+100 Pa / -250...+250 Pa -500...+500 Pa, -100...+200 °C (ανάλογα με τον αισθητήρα), 0...100 %RH (με τον HC2). Ακρίβεια ±1.0 % της πλήρους κλίμακας @ 23 °C ±3 K. Διαθέτει εισόδους differential pressure, hose connections, 4 mm internal diameter Optional: HygroClip2 / analog input 1 Pt100 connection, 4-wire. Αντοχή έως 2 bar (2000 hPa). Διαθέτει ενσωματωμένη επαφή ρελέ (<50 VAC / <75 VDC / <1 A). Αναλογικές εξόδους (2 x 0...1 V, 0...5 V, 0...10 V, 0(4)...20 mA). Συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP. Ελβετικής κατασκευής.


CRP5 - CLEAN ROOM PANEL

Ο πίνακας Clean Room, ο οποίος είναι εφοδιασμένος με αισθητήρα διαφράγματος για μέτρηση διαφορικής πίεσης, είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας. Πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες GMP και με το καλό σχεδιασμό του, το CRP5 είναι βελτιστοποιημένο για εφαρμογές σε εργαστήρια και αίθουσες clean rooms. Τα οπτικά κουμπιά και ο τοποθετημένος μαγνητικά αποσπώμενος αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας HC2-CRP επιτρέπουν τον αποτελεσματικό καθαρισμό της συσκευής. Έως 6 μετρήσεις και μηνύματα μπορούν να εμφανιστούν μέσω της γραφικής έγχρωμης οθόνης. Τα χρώματα της οθόνης μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Οι συναγερμοί, όπως τα σφάλματα, υπερβάσεις οριακών τιμών ή οι προειδοποιήσεις επισημαίνονται στην οθόνη CRP5 και μπορούν επίσης να προωθηθούν ψηφιακά μέσω των διεπαφών MODBUS, Ethernet ή μέσω ρελέ. Χάρη στις δυνατότητες αναλογικής και ψηφιακής επικοινωνίας, το CRP5 είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε σύστημα παρακολούθησης. Οι πλήρεις λειτουργικές δυνατότητές του επιτρέπουν την σωστή διαμόρφωση του CRP5 για κάθε εφαρμογή. Το CRP5 ξεχωρίζει από τα άλλα προϊόντα της αγοράς λόγω της ανθεκτικής στις χημικές ουσίες πρόσοψης από γυαλί και του αφαιρούμενου αισθητήρα υγρασίας.

Το CRP5 είναι η προφανής επιλογή όπου είναι ζωτικής σημασίας ένας υψηλός βαθμός καθαριότητας, εκτός από την ακριβή μέτρηση της διαφορικής πίεσης, της υγρασίας και της θερμοκρασίας. Το CRP5 χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε clean rooms στα νοσοκομεία, στις βιομηχανίες φαρμακευτικών, ηλεκτρονικών προϊόντων και τη βιομηχανία τροφίμων και όπου οι μικρές διακυμάνσεις της πίεσης πρέπει να παρακολουθούνται. Οι πολλές λειτουργικές δυνατότητες που διαθέτει το CRP5 παρέχουν λύσεις για πολλές εργασίες μέτρησης και ελέγχου.

Χαρακτηριστικά: Εύρος μετρήσεων ±50 Pa / ±100 Pa / ±250 Pa / ±500 Pa, -100...+200 °C (ανάλογα με τον αισθητήρα), 0...100 %RH. Ακρίβεια ±1.0 % της πλήρους κλίμακας (Pa) @ 23 °C ±3 K. Διαθέτει 6 επαφές solid-state ρελέ. Διαθέτει 4 αναλογικές εξόδους (0 / 4...20 mA ή 0...1 / 5 / 10 V). Διεπαφές επικοινωνίας Ethernet (Modbus TCP, HW4) / RS-485 (Modbus RTU, HW4). Συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP. Διαστάσεις 180 x 300 x 72 mm. Βάρος 1700 g με τον αισθητήρα υγρασίας / 1550 g χωρίς τον αισθητήρα. Ελβετικής κατασκευής.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".