ΠΡΟΪΟΝΤΑ ROTRONIC

όργανα μετρήσεων - καταγραφών της σχετικής υγρασίας - θερμοκρασίας και λοιπών παραμέτρων

Rotronic

Η Rotronic ιδρύθηκε το 1965. Είναι ιδιόκτητη εταιρεία, και διοικείται από την οικογένεια Schroff. Η Rotronic είναι μια διεθνής εταιρεία παραγωγής και εμπορίας που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων για εμπόρους και βιομηχανικούς πελάτες. Οι γραμμές της επιχειρηματικής της δραστηριότητας περιλαμβάνουν προϊόντα για τη μέτρηση της υγρασίας, της θερμοκρασίας, του CO2, του σημείου δρόσου και της διαφορικής πίεσης, λύσεις στους τομείς εξοπλισμού 19" και αδιάλειπτης παροχής ισχύος για συστήματα ασφαλείας, καθώς και για όλα τα είδη των συσκευών μέτρησης.

Η Rotronic ως ηγέτης στον τομέα της μέτρησης της υγρασίας και της θερμοκρασίας, αυξάνει την φήμη της, όλο και περισσότερο, ως ένας από τους ισχυρότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο για τη μέτρηση και άλλων παραμέτρων.

Η Rotronic είναι γνωστή, εδώ και πάρα πολύ καιρό, για την υψηλή ακρίβεια στην μέτρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας, επειδή κατασκευάζει τα προϊόντα της με την υψηλότερη ποιότητα και τα βελτιώνει συνεχώς. Για να προσφέρει στους πελάτες της την μέγιστη ευελιξία, είναι πάντα σε εγρήγορση για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η γκάμα των προϊόντων της Rotronic περιλαμβάνει όργανα χειρός, πομπούς, εργαστηριακές λύσεις, καθώς και καταγραφικά δεδομένων και συστήματα παρακολούθησης. Οι αισθητήρες υγρασίας της σειρά Hygromer, που αναπτύχθηκε από την Rotronic, είναι η σαφής επιλογή όποτε μια αξιόπιστη και επαναλαμβανόμενη μέτρηση υγρασίας - θερμοκρασίας είναι ζωτικής σημασίας. Τυπικές εφαρμογές για τα προϊόντα της περιλαμβάνουν τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων, τη μετεωρολογία, της εκτύπωσης και του χαρτιού, τη γεωργική βιομηχανία, τις διαδικασίες ξήρανσης, αερισμού, κλιματισμού και πολλές άλλες προηγμένες βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Rotronic εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής <<Ανάπτυξη, κατασκευή και διανομή μετρητικών λύσεων. Εμπορία εξοπλισμού 19" συστημάτων και τεχνολογιών ασφαλείας>>. Η Rotronic διαθέτει πιστοποιημένο εργαστήριο βαθμονόμησης κατά ISO-17025. Είναι μέλος της Process Sensing Technologies (PST).

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Rotronic στην Ελλάδα & Κύπρο

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Rotronic που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rotronic και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Rotronic.

Καταγραφικά θερμοκρασίας ή και υγρασίας

Η μακροχρόνια καταγραφή των συνθηκών υγρασίας και θερμοκρασίας είναι πολύ σημαντική στη φαρμακευτική βιομηχανία, τις διαδικασίες παραγωγής, την αποθήκευση, στα εργαστήρια δοκιμών και σε πολλές άλλες εφαρμογές. Μόλις καταγραφούν, τα δεδομένα θερμοκρασίας και υγρασίας μπορούν να αξιολογηθούν στατιστικά. Αυτό παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν τον άνθρωπο και την ποιότητα του προϊόντος. Τα καταγραφικά δεδομένων της ROTRONIC πληρούν τις απαιτήσεις του FDA 21 CFR Part 11 και του GAMP 5. Είναι εξαιρετικής ακρίβειας και εύχρηστα.

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα καταγραφικών θερμοκρασίας ή και υγρασίας με εύρος εφαρμογής -100...200 °C / 0...100 %RH. Ανάμεσα από τα συμπαγή (compact), χαμηλού κόστους καταγραφικά της σειράς 1D, τα έξυπνα καταγραφικά εναλλάξιμων αισθητήρων της σειράς HL-NT με δυνατότητα προσθήκης έως 7 αισθητήρων, τα ασύρματα καταγραφικά με εναλλάξιμους αισθητήρες, το καταγραφικό θερμοκρασίας μιας χρήσης για έλεγχο της ψυχρής αλυσίδας, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Αισθητήρες θερμοκρασίας / υγρασίας

Το HygroClip2 είναι ένας εντελώς νέος τύπος αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας, ανοίκοντας σε μια μοναδική κλάση από την άποψη της ακρίβειας και της απόδοσης. Χάρη στη νέα τεχνολογία AirChip3000, διαθέτει μια μοναδική διαδικασία βαθμονόμησης και ρύθμισης καθώς και πολλές άλλες εξαιρετικές καινοτομίες. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία μέτρησης υγρασίας της ROTRONIC έλαβε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας διότι το HygroClip2 σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή επαναληψιμότητα και εξαιρετική ακρίβεια συστήματος <±0.8% rh και ± 0.1 K.

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα αισθητήρων θερμοκρασίας και υγρασίας τεχνολογίας HygroClip2 με εύρος εφαρμογής -100...+200 °C / 0...100 %RH με σήμα εξόδου αναλογικό ή ψηφιακό καθώς και αισθητήρες θερμοκρασίας Pt-100 με εύρος εφαρμογής -100...+500 °C. Ανάμεσα από τους αισθητήρες βασικής ή υψηλής ακρίβειας, τους βιομηχανικούς, της σειράς πολύ μικρών διαστάσεων (μινιατούρες), τους μη προεξέχοντες αισθητήρες για δυσδιάκριτη τοποθέτηση, τους από ανοξείδωτο χάλυβα με αντοχή σε πίεση 100 bar, τους τύπου ράβδου διείσδυσης, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Καταγραφικά CO2 / CO (ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων)

Η παρακολούθηση του αέρα εσωτερικών χώρων περιορίζεται συνήθως στην υγρασία και τη θερμοκρασία του αέρα. Αλλά η παρακολούθηση του CO2 είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι ένα άχρωμο και άοσμο αέριο που μπορεί να ανιχνευθεί μόνο με όργανο μέτρησης και το οποίο είναι θανατηφόρο σε υψηλές συγκεντρώσεις. Οι συσκευές μέτρησης CO2 είναι εξοπλισμένοι με ευαίσθητους αισθητήρες και είναι ιδανικοί για την απαιτητική παρακολούθηση της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων. Επίσης μπορούν χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε υπόγειους χώρους στάθμευσης, σε σήραγγες καθώς και να παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες όπως του ελέγχου του αερισμού σε θερμοκήπια, εκκολαπτήρια και αποθήκες ή για συναγερμό.

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα καταγραφικών CO2 / CO με εύρος εφαρμογής 0...40000 ppm για το CO2 και 0...100 ppm για το CO. Ανάμεσα από τα συμπαγή (compact) καταγραφικά & τους εκπομπούς, που εκτός από το CO2 μετρούν επίσης την θερμοκρασία και υγρασία του χώρου, τους εκπομπούς για πολύ υψηλές συγκεντρώσεις, το φορητό όργανο χειρός, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Rotronic Monitoring System (RMS) - Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης

Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στην Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D), την παραγωγή και την αποθήκευση απαιτούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης. Το ευέλικτο σύστημα RMS Rotronic Monitoring System καταγράφει και απεικονίζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα μετρήσεων σε ένα σύστημα. Αποτελείται από αναλογικά και ψηφιακά συστήματα / καταγραφικά και λογισμικό διακομιστή.

Τα δεδομένα που παρακολουθούνται και καταγράφονται μπορούν να προσπελαστούν ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε μέσω υπολογιστή, tablet ή έξυπνου τηλεφώνου. Το σύστημα παρακολουθεί παραμέτρους όπως η σχετική υγρασία, θερμοκρασία, σημείο δρόσου, επαφές ανοίγματος πόρτας, σωματίδια και πολλά άλλα. Επιπλέον, παρέχει μέγιστη ευελιξία και είναι ευπροσάρμοστο και εύκολο στη χρήση. Τα προϊόντα που απαρτίζουν το RMS, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις FDA, έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του GAMP5 και είναι επικυρώσημα (validatable). Διαθέτει δυνατότητα ειδοποίησης για συμβάντα μέσω φωνητικής κλήσης, SMS ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Δείτε τα προϊόντα

Συσκευές μέτρησης ενεργότητας ύδατος (water activity)

Η μέτρηση της ενεργότητας νερού ή της σχετικής υγρασίας σε ισορροπία (ERH - equilibrium relative humidity) αποτελεί βασική παράμετρο στον ποιοτικό έλεγχο των ευαίσθητων στην υγρασία προϊόντων ή υλικών. Εάν υπάρχει υπερβολικό νερό σε ένα προϊόν, υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης μικροβίων και διάχυση νερού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε clumping, αλλαγές στη συνοχή και μειωμένη διάρκεια ζωής. Οι παραγωγοί τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων πρέπει, για παράδειγμα, να δείξουν κατά FDA ότι η ενεργότητα ύδατος ενός προϊόντος έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε τα βακτήρια να μην μπορούν πλέον να αναπτυχθούν.

Διατίθεται μια σειρά συσκευών μέτρησης ενεργότητας ύδατος με εύρος εφαρμογής 0.005...1.000 aw. Ανάμεσα από το φορητό σετ, τη συσκευή μέτρησης μεγάλης ακρίβειας σε συνθήκες σταθεροποιημένης θερμοκρασίας, το εργαστηριακό σετ για ταυτόχρονη μέτρηση με έως και τέσσερις αισθητήρες / σταθμούς βάσης, τον αισθητήρα / σταθμό βάσης για απευθείας σύνδεση με υπολογιστή, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Συσκευές μέτρησης υγρασίας χαρτιού (paper)

Το χαρτί και τα προϊόντα με βάση το χαρτί, όπως το χαρτόνι, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στα επίπεδα της περιεχόμενης υγρασίας τους και στην υγρασία του περιβάλλοντος. Επομένως, κατά τη διάρκεια της παραγωγής, της μετατροπής, της αποθήκευσης και της διανομής, ο έλεγχος μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την ποιότητα. Μόλις παραχθεί, το ERH (equilibrium relative humidity) του χαρτιού ελέγχεται συνήθως για να βεβαιωθεί ότι είναι σε βέλτιστο επίπεδο. Ορισμένοι τύποι χαρτιού απαιτούν συγκεκριμένες τιμές που έχουν όφελος κατά την τελική εφαρμογή αυτών.

Ανάμεσα από το φορητό σετ μέτρησης υγρασίας χαρτιού, τους ειδικούς αισθητήρες τύπου λάμας (Sword Probe) και Web probe, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Συσκευές βαθμονόμησης υγρασίας

Παρόλο που οι αισθητήρες της ROTRONIC έχουν άριστη μακροπρόθεσμη σταθερότητα, συνίσταται να ελέγχεται τακτικά η βαθμονόμησή τους. Μία βαθμονόμηση ανά έτος αρκεί κανονικά. Μερικοί από τους πελάτες μας βαθμονομούν τους αισθητήρες συχνότερα. Το εύρος των χρονικών διαστημάτων βαθμονόμησης εκτείνεται από μία φορά το χρόνο έως τη βαθμονόμηση πριν από κάθε μέτρηση, ανάλογα με τους εσωτερικούς κανόνες διασφάλισης ποιότητας που απαιτούνται από την εφαρμογή.

Ανάμεσα από τη φορητή γεννήτρια υγρασίας, τον εργαστηριακό βαθμονομητή υγρασίας, τα πρότυπα διαλύματα υγρασίας, και τους προσομοιωτές υγρασίας / θερμοκρασίας, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Εκπομποί (Transmitters)

Η σειρά HygroFlex αποτελεί μια εξέλιξη της τεχνολογίας σε εκπομπούς HVAC για σχετική υγρασία, θερμοκρασία και σημείο δρόσου. Βασισμένη στην τεχνολογία AirChip3000, οι εκπομποί προσφέρουν υψηλή ακρίβεια με χαμηλό κόστος. Διαθέτουν μια μοναδική διαδικασία βαθμονόμησης και ρύθμισης καθώς και πολλές άλλες ασυναγώνιστες καινοτομίες. Η δε τεχνολογία των αισθητήρων βρίσκεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας. Η σειρά HygroFlex προσφέρει τη μέγιστη δυνατή επαναληψιμότητα και εγγυημένη ακρίβεια του συστήματος έως και <±0.8% rh και ± 0.1 K.

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα εκπομπών θερμοκρασίας ή και υγρασίας με εύρος εφαρμογής -100...200 °C / 0...100 %RH. Ανάμεσα από τους εκπομπούς με οθόνη ή χωρίς οθόνη, για τοποθέτηση σε τοίχο ή αεραγωγό, με εναλλάξιμο αισθητήρα για εύκολη συντήρηση, με αναλογικές ή και ψηφιακές εξόδους σήματος, για χώρους ATEX, για clean rooms, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Μέτρηση διαφορικής πίεσης

Η διαφορική πίεση μετράται και παρακολουθείται όπου ακόμη και οι ελάχιστες διαφορές πίεσης μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση. Τα πεδία χρήσης κυμαίνονται από Clean Rooms, χειρουργεία και εργαστήρια, καθώς και σε εφαρμογές στον τομέα της έρευνας, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC). Η Rotronic προσφέρει εκπομπούς και clean room panels καθώς και πολλά εξαρτήματα για τη μέτρηση της διαφορικής πίεσης. Δεδομένου ότι οι παράμετροι της σχετικής υγρασίας και της θερμοκρασίας επίσης συχνά πρέπει να παρακολουθούνται σε συνδυασμό με την μέτρηση της διαφορικής πίεσης, τα όργανα μέτρησης της διαφορικής πίεσης μπορούν προαιρετικά να εξοπλισθούν με αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας ή μπορούν να επεκταθούν με ψηφιακές και αναλογικές εισόδους για να συμπεριλάβουν πρόσθετες παραμέτρους.

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα οργάνων μέτρησης της διαφορικής πίεσης με εύρος εφαρμογής από -25...+25 Pa έως -500...+500 Pa.. Ανάμεσα από τους εκπομπούς με οθόνη ή χωρίς οθόνη, για τοποθέτηση σε τοίχο ή αεραγωγό, με αναλογικές ή και ψηφιακές εξόδους σήματος, για clean rooms, θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Ενδείκτες / όργανα χειρός

Τα φορητά όργανα ενδείκτες HygroPalm της γενιάς AirChip3000 είναι τα τέλεια όργανα για κλιματικές μετρήσεις. Είναι εξαιρετικής ακρίβειας και διαθέτουν πολλές πρακτικές λειτουργίες, αλλά ταυτόχρονα είναι εύχρηστα. Τα HygroPalms ρυθμίζονται και διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής και επομένως είναι έτοιμα για άμεση χρήση. Μπορούν να διαμορφωθούν για συγκεκριμένες εφαρμογές με το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό HW4 ή απευθείας από το πληκτρολόγιό τους. Μεγάλη ποικιλία εναλλάξιμων αιαθητήρων επιτρέπει την εύκολη και ευέλικτη χρήση, την απλή συντήρηση και βαθμονόμηση.

Επίσης η Rotronic έχει κυκλοφορήση εκτός από τα HygroPalm και άλλα φορητά όργανα για την μέτρηση της θερμοκρασίας, ώστε εύκολα θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Αισθητήρες χαμηλού σημείου δρόσου

Οι αισθητήρες της Rotronic χαμηλού σημείου δρόσου είναι ιδανικοί για τη μέτρηση των ιχνών υγρασίας, για παράδειγμα, σε συστήματα πεπιεσμένου αέρα ή σε ξηραντήρια τεχνολογίας ψύξης και σε ξηραντήρια τεχνολογίας απορρόφησης. Τα όργανα μέτρησης του σημείου δρόσου χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες φαρμάκων και πρώτων υλών, στις εγκαταστάσεις HVAC των κτιρίων, σε clean rooms καθώς και στις τεχνολογίες παραγωγής και επεξεργασίας και στη χύτευση με έγχυση. Με άλλα λόγια, όπου η μέτρηση και η παρακολούθηση του σημείου δρόσου ή ιχνών υγρασίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Διατίθεται μια σειρά αισθητήρων χαμηλού σημείου δρόσου ώστε εύκολα θα βρείτε μια αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας.

Δείτε τα προϊόντα

Επιλέγω Rotronic για να μπορώ να βασίζομαι στα στοιχεία μετρήσεων


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".