ΠΡΟΪΟΝΤΑ Isotech

Συσκευές διακρίβωσης - βαθμονόμησης και όργανα ακρίβειας για τον κλάδο της μετρολογίας

Isotech

Η εταιρία Isothermal Technology Ltd (Isotech) ιδρύθηκε το 1980 και έχει την έδρα της στο Pine Grove (Southport, Merseyside) της Αγγλίας. Πάντα προσπαθούσε να προβλέψει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της που ασχολούνται με την διενέργεια μετρήσεων. Οι ανάγκες αυτές είναι συχνά ταυτόσημες με τις δικές της, δεδομένου ότι δεν είναι μόνο κατασκευαστής οργάνων, αλλά και μια πλήρους κλίμακας διαπιστευμένο εργαστήριο διακρίβωσης σε όλα τα επίπεδα. Η Isotech χρησιμοποιεί ότι κατασκευάζει και σχεδιάζει συσκευές εμπνευσμένες από τις δικές της ανάγκες.

Η Isothermal Technology Ltd είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού διακρίβωσης / βαθμονόμησης θερμοκρασίας. Το εργαστήριο βαθμονόμησης της Isotech διαπιστευμένο από την UKAS, Northern Temperature Primary Laboratory (NTPL), ιδρύθηκε το 1980 και έχει εξελιχθεί σε εργαστήριο πλήρους κλίμακας που παρέχει υπηρεσίες βαθμονομήσεων με τις μικρότερες αβεβαιότητες. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι οι πελάτες της λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία βαθμονόμησης αλλά και βοηθούν στη διατήρηση της θέσης της Isotech ως παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα της καθώς τα εργαστήρια αποτελούν το επίκεντρο της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων για την Isotech. Τα εργαστήρια της Isotech ελέγχονται κάθε χρόνο από την UKAS και τους τεχνικούς αξιολογητές της, οι οποίοι είναι από τους κορυφαίους στον τομέα της μετρολογίας θερμοκρασίας, για την ικανότητα και τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 17025:2005.

Η Isotech έχει λύσεις για όλες τις ανάγκες βαθμονόμησης, από αυτές των Εθνικών Εργαστηρίων διατήρησης Εθνικών Προτύπων έως του μηχανικού της βιομηχανίας για την βαθμονόμηση αισθητήρων στο χώρο της παραγωγής. Η Isotech είναι πραγματικά η πηγή λύσεων για τον επαγγελματία της διακρίβωσης - βαθμονόμησης και τον επιστήμονα του κλάδου της μετρολογίας.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Isotech στην Ελλάδα

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις της εταιρείας Isotech που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Isotech και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Isotech.

Διακρίβωση στη βιομηχανία

Εάν χρειάζεται να βαθμονομήσετε αισθητήρες θερμοκρασίας με ένα φορητό βαθμονομητή, στην ενότητα αυτή θα βρείτε την λύση. Διατίθενται λύσεις βαθμονόμησης για θερμοζεύγη, RTD, θερμίστορ, διμεταλλικούς διακόπτες και για πολλά άλλα, με εύρος θερμοκρασίας που κυμαίνεται από -100 °C έως +1200 °C. Πολλοί βαθμονομητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξηρά ή υγρά λουτρά. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η Isothermal Technology Ltd προσφέρει τόσο εργαστηριακές όσο και φορητές λύσεις βαθμονόμησης θερμοκρασίας. Με την συνεχώς αυξανόμενη απαίτηση για την παροχή ιχνηλάσιμης και διαπιστευμένης βαθμονόμησης, έχει σχεδιάσει μια πλήρη γκάμα πρακτικών, μεγάλης ακρίβειας πηγών βαθμονόμησης θερμοκρασίας για να προσφέρει ευκολία στη χρήση και βέλτιστη απόδοση.

Διατίθενται φορητοί φούρνοι διακρίβωσης με ξηρά ισοθερμικά μπλοκ, λουτρά διακρίβωσης θερμοκρασίας και βαθμονομητές με εύρος από -100° C έως +1.200° C, κρυογονικός φούρνος ξηρού τύπου, κ.α.

Δείτε τα προϊόντα

Γέφυρες θερμομετρίας

Διατίθενται γέφυρες θερμομετρίας για Πρωτεύοντα και Δευτερεύοντα Εργαστήρια Θερμοκρασίας με ακρίβεια <20ppb, βαθμονομητής γέφυρας μετρολογίας, πρότυπες αντιστάσεις.

Δείτε τα προϊόντα

Θερμόμετρα ακρίβειας

Διατίθενται όργανα υψηλής ακρίβειας ενός ή πολλαπλών καναλιών για θερμόμετρα αντίστασης και Θερμοζεύγη, συσκευές μέτρησης επιφανειακής θερμοκρασίας.

Δείτε τα προϊόντα

Βαθμονομητές υπερύθρων

Διατίθενται πηγές μέλανος σώματος γενικής χρήσης, εργαστηριακές πηγές μέλανος σώματος υψηλής ανακλαστικότητας, κυψέλες καθαρών υλικών για την υλοποίηση του ITS-90 για μέλανα σώματα.


Δευτερεύοντα εργαστήρια

Διατίθενται eξοπλισμός για εργαστήρια Θερμοκρασίας με εύρος από -200° C έως 1.300° C, συσκευές διακρίβωσης σε χαμηλές θερμοκρασίες, λουτρά συγκριτικής διακρίβωσης, φούρνοι διακρίβωσης Θερμοζευγών, θερμόμετρα αντίστασης και θερμοζεύγη.


Πρωτεύοντα πρότυπα

Διατίθενται κυψέλες καθαρών υλικών ITS-90, φούρνοι μετρολογίας και συσκευές για την υλοποίηση του ITS-90, πρότυπα θερμόμετρα, θερμόμετρα αντίστασης λευκόχρυσου, θερμοζεύγη ευγενών μετάλλων.


Τα κορυφαία στον κόσμο Εθνικά Ινστιτούτα Μετρολογίας επιλέγουν Isotech. Εσείς ;


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".