Μέτρηση θερμοκρασίας

Όργανα χειρός - Καταγραφικά αυτόνομα & επεκτάσιμα - Αισθητήρες

Η μακροχρόνια μέτρηση θερμοκρασίας καθώς και η καταγραφή των συνθηκών θερμοκρασίας είναι πολύ σημαντική στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην βιομηχανία τροφίμων και την εστίαση, τις διαδικασίες παραγωγής, την αποθήκευση προϊόντων, στα εργαστήρια δοκιμών και σε πολλές άλλες εφαρμογές. Μόλις καταγραφούν, τα δεδομένα μέτρησης της θερμοκρασίας μπορούν να αξιολογηθούν στατιστικά. Αυτό παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν τον άνθρωπο και την ποιότητα του προϊόντος.

Στην ασφάλεια τροφίμων HACCP, για τη βιομηχανία τροφίμων και τις επιχειρήσεις εστίασης, απαιτούνται κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας στην αποθήκευση τροφίμων. Επίσης απαιτεί κατά την παραλαβή των τροφίμων την μέτρηση της θερμοκρασίας παραλαβής (κυρίως για αυτά που διατηρούνται σε ψύξη ή κατάψυξη, αλλά και για προϊόντα που διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος). Η μέτρηση της θερμοκρασίας των προϊόντων και η τήρηση σχετικού αρχείου αποτελεί νομική απαίτηση. Η θερμοκρασία των προϊόντων αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο αποδοχής ή απόρριψής τους. Η μέτρηση της θερμοκρασίας των προϊόντων γίνεται κατά την παραλαβή, την αποθήκευση - διατήρηση, την επεξεργασία, την πώληση, τη μεταφορά.

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα προϊόντα / λύσεις που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την λύση που ταιριάζει στην περιπτωσή σας.

Όργανα θερμοκρασίας χειρός


TBT-08H Ψηφιακό θερμόμετρο ακίδας για κρέατα / τρόφιμα με θήκη προστασίας της ακίδας. Εύρος μετρήσεων −50...+300 °C.


TP31-S Πτυσσόμενο θερμόμετρο τύπου ράβδου διείσδυσης με πιστοποίηση HACCP ISO22000. Εύρος μετρήσεων −50...+300 °C.


TP31-IR121 Θερμόμετρο υπερύθρων με διπλό λέιζερ για μέτρηση από απόσταση. Εύρος μετρήσεων −50...+650 °C.


THERMOPALM - TP22 ενδείκτης θερμοκρασίας με δυνατότητα εναλλάξιμων αισθητήρων Pt100 διαφόρων τύπων. Εύρος μετρήσεων −100...+600 °C.


TR 62 Θερμόμετρο ψηφιακό με εισόδους για δύο αισθητήρες (Pt 100 ή θερμοζεύγους). Εύρος μετρήσεων −100...+400 °C.


TTI-10 Υψηλής ακρίβειας θερμόμετρο χειρός εργαστηριακής απόδοσης έως και 10mK (0.01 °C) και ανάλυση μέχρι 0.001 °C.

Καταγραφικά θερμοκρασίας


CX402-VFC215 Καταγραφικό θερμοκρασίας Bluetooth με εύρος εφαρμογής −40...+100 °C ιδανικό για ψυγεία & καταψύκτες με δυνατότητα ειδοποιήσεων email/sms και δωρεάν αποθήκευση δεδομένων στο cloud.


CX403 Καταγραφικό θερμοκρασίας Bluetooth με εύρος εφαρμογής −30...+70 °C ιδανικό για χώρους ειδικών απαιτήσεων με δυνατότητα ειδοποιήσεων email/sms και δωρεάν αποθήκευση δεδομένων στο cloud.


TL1D Συμπαγές, χαμηλού κόστους καταγραφικό θερμοκρασίας με εύρος εφαρμογής −30...+70 °C που συμμορφώνεται με FDA 21 CFR Part 11 / GAMP 5.


HL-RC-T Ασύρματο καταγραφικό θερμοκρασίας με δείκτη προστασίας ΙΡ69 και εύρος εφαρμογής −40...+85 °C που συμμορφώνεται με FDA / GAMP 5.


TL-CC1 Καταγραφικό ψυχρής αλυσίδας μιας χρήσης για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ευαίσθητων προϊόντων κατά τη μεταφορά τους, συμμόρφωση με FDA/GAMP. Εύρος μετρήσεων −30...+70 °C.


RMS-LOG Καταγραφικό για την Cloud υπηρεσία RMS Rotronic για παρακολούθηση από το internet συνθηκών & συναγερμών, συμμόρφωση με FDA/GAMP. Εύρος μετρήσεων 0...100 %RH, −40...+70 °C.


KT50 Οικονομικό καταγραφικό θερμοκρασίας με αισθητήρα NTC και εύρος μέτρησης −40...+70 °C για τη βιομηχανία τροφίμων, πληρεί τις απαιτήσεις του προτύπου EN 12830.


KT 20-T Μικροσκοπικό καταγραφικό θερμοκρασίας από ανοξείδωτο χάλυβα και εύρος μέτρησης 0...+125 °C για κλινικά εργαστήρια, την γεωργία, τη βιομηχανία, με δείκτη προστασίας ΙΡ56.

Καταγραφικά πολλών εισόδων


HygroLog HL-NT2 Καταγραφικό που διαθέτει 1 εισόδο αισθητήρα και μπορεί να επεκταθεί μέσω ενός docking station με 4 επιπλέον αισθητήρες. Εύρος μετρήσεων −100...+200 °C.


HygroLog HL-NT3 Καταγραφικό που διαθέτει 3 εισόδους αισθητήρων και μπορεί να επεκταθεί μέσω ενός docking station με 4 επιπλέον αισθητήρες. Εύρος μετρήσεων −100...+200 °C.


CR310 Καταγραφικό ελεγκτής πολλαπλών χρήσεων, μικρού μεγέθους, με 6 κανάλια γενικής χρήσης (6 AI ή 4 DI/DO - 2 AI), 2 AO, 2 DI/DO για σύνδεση με πλήθος αισθητήρων.


CR800 Καταγραφικό ελεγκτής πολλαπλών χρήσεων, με πολλές εισόδους/εξόδους (6 AI, 2 AO, 4 DI/DO) για σύνδεση με πλήθος αισθητήρων.


CR1000 Καταγραφικό ελεγκτής πολλαπλών χρήσεων, με μεγάλο αριθμό εισόδων/εξόδων (16 AI, 3 AO, 8 DI/DO) για σύνδεση με πλήθος αισθητήρων.

Αισθητήρες θερμοκρασίας


HC2A-S Αισθητήρας της σειράς HygroClip2 Advanced. Μετράει την υγρασία και τη θερμοκρασία και υπολογίζει το σημείο δρόσου. Εύρος μετρήσεων −50...+100 °C.


AC1900 Αισθητήρας Pt-100 κατηγορίας Α (Class A) με τετρασύρματη (4-wire) σύνδεση. Εύρος μετρήσεων −70...+500 °C.


HC2-P05 Aισθητήρας θερμοκρασίας ράβδου διείσδυσης κατάλληλος για μέτρηση σε χύδην μη κοκκώδη υλικά. Εύρος μετρήσεων −40...+85 °C.


Θερμοζεύγος μαγνητικό Για μέτρηση θερμοκρασίας επιφάνειας μεταλλικών υλικών. Θερμοζευγος K, T, J ή N. Εύρος μετρήσεων −10...+100 °C.


Θερμοζεύγος PFA Απλό θερμοζεύγος μονωμένο με PFA για πολύ γρήγορη απόκριση με αγωγούς διαμέτρου 0.2 mm. Θερμοζευγος K, T, J ή N. Εύρος μετρήσεων −75...+250 °C.

Κατάλογοι εταιρειών με σχετικά προϊόντα


Η εταιρεία Rotronic διαθέτει προϊόντα για τη μέτρηση της θερμοκρασίας, της υγρασίας, του CO2, του σημείου δρόσου και της διαφορικής πίεσης. Περιλαμβάνει όργανα χειρός, πομπούς, εργαστηριακές λύσεις, καθώς και καταγραφικά δεδομένων και συστήματα παρακολούθησης.


Η εταιρεία ONSET παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων μέτρησης της θερμοκρασίας, υγρασίας και άλλων παραμέτρων. Διαθέτει καταγραφικά με δυνατότητα σύνδεσης αυτών σε cloud πλατφόρμα που διαθέτει τηλε-ειδοποίηση με email/sms.


Η εταιρεία Kimo διαθέτει λύσεις στον τομέα των φορητών και σταθερών συσκευών μέτρησης, παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων μέτρησης της θερμοκρασίας, υγρασίας, πίεσης, ταχύτητας αέρα, ροής αέρα, ανάλυσης αερίων, ποιότητας αέρα, ηχητικής στάθμης και άλλων παραμέτρων.


Η Campbell Scientific, κατασκευάζει καταγραφικά, συστήματα συλλογής δεδομένων, αισθητήρες καθώς και προϊόντα για τη μέτρηση και τον έλεγχο που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο στον τομέα της έρευνας και της βιομηχανίας.


Η εταιρεία TC διαθέτει αισθητήρες θερμοκρασίας όπως γενικής χρήσης θερμοζεύγη, θερμοζεύγη με μεταλλική μόνωση, καλώδια θερμοζεύγη, συνδετήρες θερμοζευγών, θερμόμετρα αντίστασης πλατίνας.


Η Isotech είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού διακρίβωσης / βαθμονόμησης θερμοκρασίας και θερμομέτρων υψηλής ακρίβειας.

Καλέστε μας, να βρούμε μαζί την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τηλεργασία για το μέρος του προσωπικού μας που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει. Στα γραφεία μας υπάρχει μόνο το απαραίτητο προσωπικό που τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19. Όλες οι υπηρεσίες μας και οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά. Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε Ασφαλείς #menoumeasfaleis. Περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. "Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)".